024nijmegen

Inloggen  \/ 
x
x
x
Registreren  \/ 
x

Engel Likeur

  • Tijd: 10 - 20 min
  • Moeilijkheid: Heul erug makkelijk

Omschrijving

Een heerlijk zelfgemaakt likeurtje, volgens mij oorspronkelijk uit Duitsland. Ik heb em vast gemaakt voor de kerstdagen. Eenmaal gemaakt is hij zeker een half jaar houdbaar maar zolang red hij het vast niet.

Ingrediënten

500 ml Slagroom
200 gr witte chocolade
40 gr suiker
300 ml Amereto

Bereiding

Doe de slagroom in een pan en verwarm deze. (niet laten koken)
Voeg de witte chocolade toe
Voeg de suiker toe
Goed blijven roeren
Als de chocolade en suiker gesmolten en opgelost zijn de amereto toeveogen
Laat het geheel een minuut of 5 trekken.
Doe de likeur in een flesje en schud deze regelmatig tijdens het afkoelen.
Als hij is afgekoeld in de koelkast bewaren

Extra Info

Heerlijk om een klein scheutje over je dessert te doen
024 Nijmegen

Blogger

Joke
Koken met Joke

cache/resized/59edb569bdf8bed67c3caace23125106.jpg

Bitterbalen van Holtkamp

cache/resized/8dc22766379faa92b4c69fd2c9329150.jpg

Karnıyarık Gevulde ...

cache/resized/bcda3134887b1225b133816fc8d8d97a.jpg

Saray lokmasi

cache/resized/8d973cce163b14d0e048f3d0c45a9990.jpg

Pilav

cache/resized/2140e1eeec663ca295f0ea61cb36ee94.jpg

Pisi

cache/resized/682ce842d4e7a104744ffbc0b266e358.jpg

Lahmacun

cache/resized/536856d1d97baadf700f96ea8d25868d.jpg

Lavas

cache/resized/acae5b014b860bb7ae82713c3018bf80.jpg

Kisir

cache/resized/fa141e07326711f2a2911cc64796ca59.jpg

Bulgurlu biber dolmasi

cache/resized/909084ef981318f1828f0e1c9ca06671.jpg

Bojo surinaamse kokoscake

cache/resized/88d6c1cfb97aefa56f3e1c324f2f35d4.jpg

Duitse Maankoekjes

cache/resized/0121b466f32726a41f71ec9e2c87bcb4.jpg

Curry worst

Contact us

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us