024nijmegen

0.0/5 rating (0 votes)
3232

Wijkagent Chris Hofman

Wolfskuil in Mijn Buurt, Wolfskuil

024 Nijmegen
Wijkagent Chris Hofman

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied WolfskuilWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Comments (2)

 • Diana

  03 februari 2023 at 14:51 |
  Hallo Chris ik heb nog geen reactie van je ontvangen ik ben bewoner van pootstraat 12 Nijmegen kun je mij aub op dit nummer bellen aub is wel dringend gr Diana
 • Judith Houtkoop

  09 november 2022 at 15:47 |
  Dag Chris, mijn naam is Judith Houtkoop en ik ben docent maatschappelijke zorg en groen bij Yuverta mbo Nijmegen. Wij zijn voor 4e jaars studenten op zoek naar een gastspreker die hen wat kan vertellen over grenzen aangeven en bewaken, respect hebben voor elkaar, hoe ga je om met emoties. Heb jij misschien tijd en zin om een gastles van een uurtje te geven op 19 december ergens tussen 11 en half 4?
  Hoor het graag van je of je dat leuk vindt.
  Groetjes, Judith Houtkoop

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us