Kipreepjes met sperziebonen in pindasaus
Omschrijving
Vandaag probeer ik dit gerecht. Het is idd snel, simpel en lekker.
Ingrediënten
- 400 gram witte rijst
- 300 gram sperziebonen
- Wok olie
- 400 gram kipreepjes
- 300 gram gesneden kool
- 1 zakje roerbaksaus ( pindsaus )
- zak kroepoek
- 2 EL grof gehakte bladselderij
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Was en snijd de sperziebonen elk in 8 kleine stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 3 minuten.
Voeg de boontjes en de kool toe en wok 5 minuten mee.
Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
Serveertips
Breek de helft van de kroepoek in stukjes.
Schep de rijst met daarop de kipreepjes en groenten in pindasaus op 3-4 borden.
Strooi de stukjes kroepoek en de bladselderij erover en geef de rest van de kroepoek er apart bij.