Luchtig M&M dessert
Omschrijving
Hoe vrolijk kan een toetje zijn .
Ingrediënten
- Monchou
- Slagroom (ongeklopt uit koeler, 1 stuks = 250 ml)
- Suiker (hoeveelheid naar eigen smaak)
- Bastognekoekjes
- M&M's (in stukjes)
Monchou
Bereiding
Laat de monchou eerst op kamertemperatuur komen, zo wordt het zachter en zullen er geen klontjes overblijven in het mengsel
Verkruimel de bastognekoekjes totdat ze fijn zijn (mogen grotere stukjes in zitten)
Mix de monchou tot een crème
Mix de slagroom met het suiker totdat het luchtig is
Meng de monchou door het slagroom met een houten lepel
Maak de glaasjes op door verschillende lagen van de bastognekoekjes, monchou-slagroom mengsel en gecrushte m&m's om-en-om in een glas te doen
Plaats een paar M&M's als versiering op de top van het toetje!