Pasta met zalm en spinazie
Omschrijving
I love it Pasta met zalm en spinazie. Een heerlijk recept en het via de aangeven bereidingswijzen ook daadwerkelijk simpel te maken en erg smaakvol.
Ingrediënten
400 gr tagliatelle 250 ml kookroom 300 gram verse spinazie 300 gram zalmfilet peper/zout 3 kleine uitjes 250 gram cherrytomaatje 1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook 40 gram pijnboompitten geroosterd
Bereiding
Kook de pasta volgens verpakking beetgaar.
Snipper ondertussen de uien en de teentjes knoflook fijn.
Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan.
Voeg de zalm toe en bak een minuutje mee.
Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is.
Schenk de kookroom er bij en breng op maak met flink wat peper en zout.
Halveer de tomaatjes en meng deze met de zalm en spinazie.
Bak een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe.
Mix alles door elkaar en schep op borden.
Mix alles door elkaar en schep op borden.