Witte bonen venkel soep met worst
Omschrijving
Dit recept bevat al oregano en knoflook, dus je kunt je al voorstellen hoe ons keukentje ruikt tijdens de bereiding. Een overheerlijke volle geurige en smaakvolle soep. Eet smakelijk.
Ingrediƫnten
2 eetlepels olie
2 uien
1 el oregano
2 venkelknollen
3 teentjes knoflook
1 laurierblaadje
2 eetl tomatenpuree
1 blik gezeefde tomaten
1 literqater 2 tablette groenten bouillon
1 potje witte bonen
1 potje kikkererwten
2 saucijzen worsten
Bereiding
Verhit de olie in en fruit de gesnipperde uien met de oregano een paar minuten.
Snij de stukken venkel in dunne reepjes.
Voeg de fijn gesnede knoflook het venkelzaad en de venkel toe aan de uien
en roerbak een paar minuten.
Bak de tomatenpuree een paar minuten mee om te ontzuren en voeg dan de tomatenblokjes en de bouillon erbij.
Llaat de soep een paar minuten zachtjes koken.
Giet ide bonen en kikkererwten af en snij de worst in plakjes.
Voeg de bonen erwten en worst toe aan de soep en laat nog ca 5 minuten zachtjes koken.
Breng op smaak met zout en peper.
Snij de stukken venkel in dunne reepjes.
Voeg de fijn gesnede knoflook het venkelzaad en de venkel toe aan de uien
en roerbak een paar minuten.
Bak de tomatenpuree een paar minuten mee om te ontzuren en voeg dan de tomatenblokjes en de bouillon erbij.
Llaat de soep een paar minuten zachtjes koken.
Giet ide bonen en kikkererwten af en snij de worst in plakjes.
Voeg de bonen erwten en worst toe aan de soep en laat nog ca 5 minuten zachtjes koken.
Breng op smaak met zout en peper.