024nijmegen

5.0/5 rating 1 vote
1484

Een update over "jeweetwelwat"...

Als je het niet zeggen kan...wat moet je dan... in Van Alles Wat

024 Nijmegen

Sissi
Even voorstellen...

Hallo allemaal,

Even een kleine update vanaf hier…

Ik ga het proberen kort te houden, want ik kan het woord Corona bijna niet meer horen, lezen of voelen.

Net zoals jullie allemaal, heb ik er ook helemaal genoeg van.

Van het virus, van de berichten, van het binnen zitten maar ook van de verdeeldheid in de wereld.

Je merkt zoveel verschil in de wereld als het over Corona gaat.

En er zijn nu vele mensen die het met me eens zijn, maar ook vele die me dom en naief vinden en sommige die totaal niet weten wat ze moeten voelen of denken.

Ik was mijn laatste 2 blogs heel fel over de complotdenkers, de mensen die denken dat het aan 5G ligt, aan de regering of aan Bill Gates in hoog eigen persoon.

Maar omdat je zo ziek bent, en je toch op de hoogte wil blijven van alle ins en outs omtrent wat je hebt, word je steeds kriebeliger en je voelt je persoonlijk aangevallen.

Ik lig dit toch godverdomme niet te faken of wel, dat zijn de gedachtes die door je hoofd gaan.

En wat nou, de regering regelt dit…wtf heeft Bill hiermee te maken en die 5G is helemaal onzin !

Ik lig hier doodziek en met mij nog vele bekende en onbekende mensen. Er liggen mensen op de IC die het maar net overleven, en dan nog niet gesproken over de mensen die overlijden !

Ik las zelfs ergens dat een dokter beweerd dat we dit virus geinjecteerd krijgen. We worden allemaal ziek door de GRIEPPRIK, kijk maar naar de mensen die het krijgen. Dat is de groep die ziek word. Nou sorry hoor, ben 44 jaar oud en heb nog nooit van mijn leven een griepprik gehaald of er uberhaubt maar een uitnodiging voor gekregen. Dus dat lul verhaal kan ook weer naar Fabeltjesland.

Anyway…het is wel gek dat over de hele wereld dezelfde sympthomen worden waargenomen, dat ik persoonlijk bij een griepje nooit spierpijn, benauwdheid, kortademigheid, rugsteken of onmenselijke hoofdpijn heb gehad die met pijnstillers niet weg te krijgen zijn…en dat miljoenen mensen hetzelfde ervaren, er vele aan overlijden…maar dat er door sommige word geroepen dat het een hoax is of dat dit toch echt een “normale” griep is.

Ook vind ik het gek dat sommige mensen niet willen in zien, dat het belangrijkste niet is, dat we al in de gaten worden gehouden.

We worden overal in de gaten gehouden, via de camera’s in de stad, op de snelwegen, je gps op je telefoon, facebook en google en vergeet de buurvrouw niet die al jaren achter het gordijn staat te gluren, en precies kan vertellen wanneer je weg ging, met wie je terug kwam en hoelang diegene in je huis is gebleven 😉. 

Andere kant is wel dat ik het nut niet zie van de aps die ze willen. Zoveel mensen die niet willen of kunnen installeren. Dus dan word het net als een onderzoek van Maurice de Hond... heel Nederland vindt en dan hebben ze maar 100 mensen gevraagd 🤔

Maar goed, ik word alweer pissig, en ik wilde jullie JUIST NIET overtuigen van mijn ideeen…want degene met de meest geweldige theorieeen..kan mij ook niet overtuigen. Ik blijf bij mijn standpunt dat Corona alles behalve een griep is, laat staan een hoax.

En tuurlijk liegt de regering en gebeuren er dingen die het daglicht niet kunnen verdragen, maar zijn wij allemaal zo netjes dan ? Hebben wij geen skeletten in de kast ??

Kijk dat betekend niet dat de politiek maar alles kan maken…oh wacht ff, dat doen ze al jaren !!!

Natuurlijk hoop ik ook dat het ooit beter word, dat er word geluisterd en de mensen allemaal krijgen wat ze verdienen. Maarja iedereen vind dat hij of zij wat anders verdiend…en dan word het toch moeilijk 17 miljoen Nederlanders hun zin te geven (wauw die Corona maakt me echt week 😝 ).

Oke de update over mij…..

Het gaat beter, veel beter als 1 april (mijn laatste blog).

De hoofdpijn is regelmatig afwezig, de rugsteken zijn sinds 2 dagen zo goed als verdwenen, ik kan weer makkelijker praten, de trap word minder eng om op te lopen, de benauwdheid is weg, en ik ben niet meer zo warrig in mijn hoofd dat ik dingen vergeet of dingen verkeerd zeg (ik gooide nog weleens woorden door elkaar of wist niet meer wat ik nou wilde zeggen).

Ik heb nog wel moeite met de dagen, welke dag leven we nu…maar dat lijkt me niet zo gek als je al vanaf 11 maart binnen zit, en ik heb af en toe een paniekaanval omdat de wereld soms 1 grote donkere vlek lijkt.
Maarja dat was het voor Corona ook al, alleen toen kon ik afleiding zoeken buiten huis.

Nu zoek ik de afleiding binnen huis en dat bestaat uit een nieuw ondekte verslaving PUZZELEN, af en toe Netflixen, mijn vent vervelen en mijn dochter het leven zuur maken 😉

Nee hoor grapje.

Ondanks alle ellende ben ik gezegend hier in huis !

Een man die hemel en aarde voor me beweegt, me in de ergste periode op handen heeft gedragen en letterlijk alles hier in huis heeft opgevangen en geregeld.

Ons roze wolkje ziet er anders uit als bij menigeen, en gelukkig hebben we vele dingen voor de hele crisis gedaan…maar het allerbelangrijkste is dat we deze test met vlag en wimpel zijn geslaagd 😉 geen ruzie, geen woordenwisseling…al een half jaar alleen maar liefde en wederzijds respect ❤ en voor degene die nu geen teiltje zijn gaan halen…nooit gedacht dat ik het ooit nog zou vinden, maar het tegendeel is bewezen..dus voor een ieder die de hoop op heeft gegeven, je weet nooit wat het leven voor je in petto heeft.

En dan mijn mooie dochter, de strijder waar ik zo trots op ben ❤ net zoals ieder kind mag ze niet naar school, zit ze de hele dag met d’r moeder opgescheept, heeft ze een puzzelverslaving opgelopen, doet ze al haar huiswerk en thuiswerkplanningen zelf en is ze ook nog eens ziek geweest met milde Corona sympthomen (maar al waren ze mild, ze waren vervelender als een neusverkoudheid).

Ik heb het geluk dat ik geen lerares hoeft te zijn, ze heeft zoveel motivatie en doorzetttingsvermogen, en dat mag best weleens gezegd worden.

Maar ik dwaalde even af….ik heb vandaag de dokter namelijk weer aan de lijn gehad en gevraagd of ik al naar buiten mag omdat de meeste klachten verdwenen zijn.

Helaas heeft mijn dokter goeie oren, hoorde dat ik nog hoest, een klein beetje zwaar adem en mijn stem nog niet helemaal lekker is…dus hij vond het niet verantwoord om me al groen licht te geven.

Ik verwachte al zoiets, dus was maar half teleurgesteld.

Ik begrijp heel goed dat ik nu nog binnen moet blijven maar klote is het wel !

Ook vertelde hij me, dat mijn vermoeidheid nog wel weken kan duren en dat ik daar niet te licht over moet denken. Ik moet straks echt weer rustig gaan opbouwen en niet verwachten dat ik alles zo ineens maar weer kan ☹

Achja momenteel heb ik haar genoeg om met mijn handen in te zitten (missen jullie de kapper ook zo ?) , heb ik nog 4 puzzels liggen en volgens mij word het weer vanaf donderdag ook weer beter.
Dus dan kunnen weer het zonnetje in, in de achtertuin.

Ennnnn.... let op !!! Ik heb me vandaag eindelijk weer opgemaakt en fatsoenlijk aan gekleed 😂 jaja ff zombie modus af, ik had er weer puf voor. Hey nu kun je wel lachen, maar voor mij is dat heel wat hoor 😏 nog geen selfies...dus oude foto hierboven, maarrrrr we boeken vooruitgang.

Je zou er bijna ook straatvrees van op lopen 😉 heb je geen Corona meer, durft je de straat niet meer op.

Maar laten we deze tijd ook vooral nemen als bezinning…ik riep het al eerder en je leest het steeds vaker…de natuur knapt er lekker van op, je leert jezelf kennen, je leert zogenaamde vrienden kennen die niks van zich laten horen, je leert de mensen kennen die na 1 berichtje van 6 weken geleden vinden dat ze genoeg hebben gezegd, je leert de onbekende mensen kennen die van alles voor je willen doen, je leert de mensen kennen die moeite nemen om een kaartje te sturen, de mensen die moeite doen om een bloemetje te sturen of een superfijn raambezoekje te brengen, de mensen die je bijna elke dag een messenger berichtje sturen of trouw en liefdevol blijven reageren op je statussen, die je tips geven en een luisterend oor of lezend oog
Ook leer je je collega's, je leidinggevende, en werkgever kennen en leer je voor wie je een collega bent, een nummer of een noodzakelijke aanwezige. De mooie bloemen van 2 mensen waar ik het totaal niet van verwacht had staan nog steeds op een mooi plekkie.

Kortom je leert heel veel in deze tijd…en vooral hoe je het nodig hebt en hoe warm die waardering voelt. 

Niets is meer vanzelfsprekend 😷

En al word straks alles weer hetzelfde, draait de wereld straks weer door.

Word de ellende onder allerlei noemers genoemd, en is er weer haat, afgunst en roddels.

We vergeten nooit meer wie er in deze periode voor ons was !

Ik hoop dat we snel weer met z’n alle naar buiten kunnen, we elkaar weer kunnen omarmen, en verder kunnen met leven.

Want dat is wat we met z’n alle het liefste willen…LEVEN !

Maarja om met een positief woord af te sluiten… we houden vol en ik hoop dat jullie dat ook allemaal doen !

Want wij zijn sterker als CORONA !

Ik wens iedereen nog steeds heel veel sterkte, in alle takken van beroepen, in alle soorten ziektes psychisch of lichamelijk, alle mensen in en buiten de hokjes, ik wens iedereen sterkte die iemand mist, ik wens alle mensen sterkte die zo graag dingen willen die nu niet kunnen, ik wens alle mensen sterkte die iemand hebben verloren aan Corona, die nog vechten tegen Corona of mensen kennen met Corona, ik wens alle mensen sterkte die een begravenis, bruiloft of feest op een hele andere manier mee maken, en ik wens alle mensen sterkte die ik niet genoemd heb maar die het zeker nodig hebben.

Maar ik wens vooral iedereen veel kracht en hou je hoofd erbij !


Wat je ook geloofd, laat het je niet gek maken.

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening..iedereen heeft recht op zijn eigen gedachte…de waarheid ligt ergens in het midden…maar zorg dat Corona onze verdraagzaamheid niet nog verder afvlakt..

We zijn met 17 miljoen mensen, 17 miljoen gedachtes en straks minstens 10 ,miljoen slechte kapsels… let op elkaar, zorg voor elkaar en al kun je niet voor iedereen zorgen, zorg voor de mensen die je dierbaar zijn ❤ zo bereiken we uiteindelijk heel Nederland want iedereen heeft wel iemand die van hem houd !

Groetjes Sissi

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

cache/resized/b0e1ca86dad1db087d6bcaa37e52eda7.jpg

@024 in Neon letters

@024 in Neon letters


* Veilig en makkelijk te installeren.
* Gemakkelijk af ...

cache/resized/6b8be4bb6791d5b182e1ec643fe435c8.jpg

Matten

We verkopen droogloop matten in superkwaliteit.

Prijs
50 x 80 cm            ...
cache/resized/f313f70919abd71609c8da871a06ce3c.jpg

Portemonnees

Wij bieden u een grote collectie portemonnees en portefeuilles van echt ...
cache/resized/3d70f8c67096402161824e342636726b.jpg

Riemen

Onze riemen standaard is voorzien van lederen dames en heren riemen in ...
cache/resized/489b347d0536a19414dd9f7ca75f1552.jpg

Tassen

Onze collectie tassen bestaat uit meer dan 100 modellen damestassen voor ...

cache/resized/714d78b84c2c7c14f050b8dbbe8f8981.jpg

Fournituren

Schoencrème
Schoencrème is het belangrijkste onderhoudsproduct voor uw ...

cache/resized/f41c87171875710c5a40bc147aab8192.png

Myslole inlegzolen

Het MYSOLE  programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen welke ...

cache/resized/f203543cb741d6470841183e76dbf798.jpg

Laatste Winnaar Foto van de week ...

LIeve Hondenbezitters,

Het was geweldig, wat een leuke, gekke en mooie ...
cache/resized/b3a4b879c0a01f327c971cc0dd8c9efb.jpg

Winnaar van de week Woefff

Lieve hondenbezitters,
Wat een leuke, lieve en gekke foto's sturen jullie ...
cache/resized/920a86f39285899405ec1633431278d0.png

Rememberme Nijmegen

Rememberme Nijmegen is een geheugenspel gebaseerd op het wereldberoemde ...
cache/resized/126e5bd5c07fcd7d1f7ae4c29be2f5b1.jpg

de foute nijmeguh kerst trui

Kiek däor, wà mòòi !! Bestel hem op tijd voordat ze op zijn.....
ook voor ...
cache/resized/0fbe36d953627aaa34e73f581e879cb0.jpg

Nimweegse Kersballe

De Nimweegse Kerstballen zijn helaas niet meer leverbaar!

T mot nie gekker ...

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us
blob:https://www.024nijmegen.nl/66f2e582-c4c8-4508-b953-9b6f607a37c1

Rob Jaspers gidst weer over der ...

Waaltochten met verhalen over Nijmegen langs de rivier. Een ...
cache/resized/a764a8ceba2a1df16c2379e608a6aee8.jpg

Hoe een vermiste hond na 6 dagen ...

Deze keer schrijf ik een uitgebreid verhaal omdat ik hier ook een aantal ...
cache/resized/0be414c948e6e97b2c904b42635dcc24.png

Afgelopen jaar was een bijzonder ...

Het Rijk van Nijmegen is prachtig
cache/resized/e1b28738ca475f96b5543203355c135b.jpg

we krijgen un Nimweegs Kerreke

Het was een tijdje spannend maar we mogen het nu vast een stukje ...
cache/resized/3cfa1769940436aa17d9f129d1e3b81a.jpg

Paling pruuferij 2021

Nimwegenuire houwe fan un buske paoling met de kermis. Gelukkig is er dit ...
cache/resized/c3babe88cfdb7f6740805e7353e28c5a.jpg

Gijs de Hamster

Update: Gijs heeft een nieuw plekje gevonden. Gijs de hamster zoekt een ...
cache/resized/c736388ac1ccb5eeeedf2b693a67e815.jpg

Kinesiotapen tegen hooikoorts

Als je klachten hebt als gevolg van hooikoorts gebruik je wellicht vaak ...
cache/resized/c77665c7b70b5bd59153a819bc388952.jpg

Planten en kruiden tegen insecten

Het heerlijke weer komt eraan, lekker buiten zitten en genieten. Alleen ...
cache/resized/650725f83afc832f0a0ce71fdb314c28.jpg

Het vermiste adoptiehondje (dec ...

“Slechts zeven etmalen nadat ons hondje uit een asiel in Turkije bij ons ...
cache/resized/5e96fa07641836fb8d9c77ac11fac3dc.png

Parkeernota 2020-2030

In begin november gaat de gemeenteraad besluiten over de parkeernota ...
cache/resized/c0cce4ccc4479de54b859706f1cbf02f.jpg

Even op herhaling...

Soms herinner je je dingen...en achteraf kun je er dan gelukkig om ...
cache/resized/593cf47b321c1d2a8168fb7dd1f52ec4.jpg

Een dagje in het bos....

Boswandeling is groen, een bos wandeling ook...en met allebei weet je ...