024nijmegen

9.0/5 rating 1 vote
1276

B ART photography

Stadsfotograaf Bart Kouwenberg

Bart Kouwenberg is zich sinds 2013 bezig gaan houden met fotograferen. Nadat hij zowel zijn zaken in de horeca verkocht had, als fysiek minder mogelijkheden had om te bewegen en actief te zijn, werden wandelen en fotograferen een moment van ontspanning en passie voor hem. Daarnaast is hij in 2014 mede door zijn studie- en zakelijke achtergrond en vragen vanuit zijn netwerk, gestart met Walk2Talk; Al wandelend in de natuur die zaken bespreken die je bezig houden. Geen therapeutische of zakelijke setting maar back to basic. Een gesprek in de buitenlucht kost je geen energie maar levert je juist energie op. Vanuit ontspanning ontstaan vaak de beste oplossingen. Just two people, walking and talking
• Sparren. • Zakelijk of persoonlijk. • Coaching of advies waar jij behoefte aan hebt.

Zijn passie ligt bij natuur en reisfotografie maar ook het fotograferen van stadsgezichten, fotoshoots of het maken van documentatiemateriaal zit in zijn portfolio opgesloten. Inmiddels heeft hij sinds hij in november 2017 begon met verkoop van zijn werk al tientallen prints verkocht aan particulieren en aan bedrijven en zijn zijn foto’s in diverse winkels en bedrijven in de binnenstad van Nijmegen te zien en te koop op canvasdoek, fotopaneel of aluminium.

In 2014 is hij voor de Telegraaf in Canada geweest en namens de organisatie Light for The World Belgium and Netherlands in 2015 afgereisd naar Rwanda.

Zijn stijl van fotograferen laat zich vooral benoemen als oog voor detail, het zien van unieke momenten en het voelbare contact tussen onderwerp en fotograaf. Tenslotte schrijft Bart regelmatig blogs die diverse malen viraal zijn gegaan en is hij gastblogger voor het magazine 'Springlevend 024’. Zijn korte reisblog over Lamu werd door de Telegraaf bij een landelijke contest in 2014 als winnaar gekozen en daar kwam een reportagereis als verslaggever voor de Telegraaf naar Vancouver uit voort.
#024 Nijmegen

Adres

  • Postcode: 65
  • Stad: Nijmegen

Contact

  • Tel : 0650682546
  • E-Mail: contact

Spullekes & Aanbiedingen

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us