024nijmegen

0.0/5 rating (0 votes)
1678

Sneeuwramen

Vroeger had je die ouderwetse kerstramen met rode lintjes, vakken met spuitsneeuw gesprayde malletjes van kerstbomen, snel vergeten, anno 2014 zijn wij er met onze sneeuwramen.

Particulieren
Marco komt op afspraak bij U thuis om uw ruiten te voorzien van een mooi sneeuw/winter of kerstlandschap. In een uur is een raam van gemiddeld formaat omgetoverd in een sfeervolle decoratie. Marco gedijt het beste bij vrijheid in de vormgeving van sneeuwramen, eventuele voorkeuren of wensen gaarne vooraf bekend maken ivm voorbereiding !

Bedrijven
Voor etalages/showrooms en andere projecten komen wij graag langs om details te bespreken en een scherpe prijs te calculeren zodat uw bedrijf eruit springt als het gaat om een kerst/sneeuwdecoratie in de wintermaanden.

Over ons
Marco van der Bol en Henk Schipper, samen groot geworden in Nijmegen Oost, werken sinds oktober 2014 samen aan het sneeuwramen concept. Marco, begonnen in de graffiti en airbrush, was al enkele jaren in de wintermaanden voor kerst, actief om bij mensen thuis sneeuwspray op de ramen te plaatsen, eerst nog met sjablonen, maar al snel uit de losse hand. In de zomer van 2014 kwam het tussen beide heren ter sprake om misschien samen te gaan werken. Henk had zijn verleden in de horeca, verkoop en planning. Een taakverdeling was snel gemaakt en op 1 november zag op facebook “”Sneeuwramen Winter”” het daglicht. Henk de planning en verkoop, Marco de uitvoer, oftewel, dat doen waar je goed in bent en combineren. De reserveringen liepen snel binnen, en de bedrijfsprojecten werden actief benaderd wat resulteerde in een succesvolle Snowmagic Tour 2014/2015. Begin 2015 lanceerde ze de site omdat er een uitnodiging lag voor een internationaal Snow Art Festival in Oostenrijk. Ook buiten de landsgrenzen zijn ze actief als side-kick op festivals welke maar even iets met sneeuw van doen te hebben. Snowwindows is een uniek concept in Europa en langzaam aan zijn we ook buiten deze grenzen aan het rondkijken.

#024 Nijmegen

Contact

  • Tel : 0641502437
  • Stuur ons een Appje
  • E-Mail: Stuur ons een E-mail

Comments (1)

  • Harm Blom

    26 november 2021 at 22:38 |
    Wat kost nou zoiets voor als particulier want we hebben wel interesse

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us